Cyberpunk: Edgerunners se líbí fanouškům, recenzentům a Hideo Kodžimovi
Novinka Cyberpunk: Edgerunners se líbí fanouškům, recenzentům a Hideo Kodžimovi

Cyberpunk: Edgerunners se líbí fanouškům, recenzentům a Hideo Kodžimovi

Adam Král

Adam Král

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Anime sbírá skvělá hodnocení.

Reklama

Cyberpunk 2077 je hrou, která při svém vydání nedostávala zrovna desítková hodnocení. Tvůrci série Zaklínač z CD Projekt Red situaci trochu neohlídali a do světa vypustili hru plnou chyb a bugů. Po několika měsících se situace zlepšila, hráče to ale ke hře nevrátilo. To dokázalo až nedávno vydané anime Cyberpunk: Edgerunners, které sbírá jedno dobré hodnocení za druhým.

Edgerunners jsou na tom tak dobře, že si jich všiml i tvůrce Death Stranding a série Metal Gear, Hideo Kodžima. Ten na svém Twitteru konstatoval, že celou sérii zhlédl na jeden zátah, přičemž se jedná o zázrak a ohromující anime.

„Právě jsem zhlédnul Cyberpunk: Edgerunners na posezení. Ohromující! Neskutečné! Vlivem událostí poslední doby, kdy byla japonská studia pohlcena vlivem zámořského trhu, jsem měl pochyby, ale tomuhle se to vyhnulo! Tohle je zázrak!"

Celé anime pak přirovnal k devadesátkové minisérii Cyber City Oedo 808. Nejedná se přitom o jediného spokojeného konzumenta Cyberpunk: Edgerunners. Anime napomohlo k masivnímu nárůstu hráčů, což vývojáři vítají s otevřenou náručí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama