Cyberpunková kuchyně Neon Noodles
Novinka Cyberpunková kuchyně Neon Noodles

Cyberpunková kuchyně Neon Noodles

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Windows PC Linux Linux

Stylový logik s programováním robotů od autorů Semispheres.

Reklama

Neon Noodles je nová menší logická hra, v níž máte na starosti programování kuchyňských robotů ve stylové a futuristické kuchyni umístěné do cyberpunkového světa plného zářících neonů. V této hříčce sice hrajete za šéfkuchaře, ale vařit tu nebudete. Vaší úlohou je totiž sestavení rozličných kuchyňských robotů, strojů a nástrojů tak, abyste vytvořili samostatně fungující a co nejproduktivnější robotickou výrobní linku na jídlo.

Neon Noodles obsahuje více než 100 receptů, podle kterých budete sestavovat své výrobní linky a k tomu nabízí 200 rozličných ingrediencí, z nichž budete svá jídla vařit. Nová hra je druhým kouskem nezávislého studia Vivid Helix z kanadského Calgary, jež sestává z jediného vývojáře, kterému pro audiovizuál pomáhá pár dalších lidí.

 

Cyberpunková kuchyně Neon Noodles

 

Vivid Helix má za sebou svoji první logickou hru Semispheres, která vyšla před dvěma lety pro PC, PS4, PS Vita a Switch. Semispheres vyhrála několik cen pro indie hry a má výtečné recenze. Neon Noodles přebírá její neonově tmavý grafický styl, vkládá ho opět do logické hry, ale tentokrát jsou okolní cyberpunkové kulisy daleko propracovanější. Výborné je, že na Steamu je k dispozici i hratelné demo. Neon Noodles stojí 12,49 EUR, což je v přepočtu kolem 320,-.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ciZZhpgUYcw[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama