Další díly God of War se budou držet severské mytologie
God of War Novinka Další díly God of War se budou držet severské mytologie

Další díly God of War se budou držet severské mytologie

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

9

Na severu zůstaneme poměrně dlouho.

Reklama

Za necelý měsíc k nám dorazí nové God of War, které se odehrává v severním skandinávském klimatu, což je trochu chladnější prostředí, než tomu bylo v překrásném středomořském Řecku. Pokud se vám tahle lokalita zamlouvá, tak v ní hodlají vývojáři nějaký čas zůstat.

V rozhovoru s YouTube kanálem JagatReview hovořil Aaron Kaufman o novém díle a důvodech, proč se řídili norskými mýty. Dále chtěl fanoušky nabudit k tomu, co od nového God of War očekávat, ale nechtěl zmiňovat veškeré detaily, aby byli alespoň z větší části překvapeni.

„Hra je v podstatě o tom, jak se Kratos se synem vyvíjí a co spolu dokáží. Máme hodně nápadů, kam jít dál, ale chceme se držet norského prostředí, kde budou tyto dvě významné postavy trávit dost času. Také víme, že hráči jsou mnohem chytřejší a chtějí podstatné změny. Příklad je třeba syn Atreus, který bude nedílnou součástí příběhu. Toto je velká a zásadní změna v celé sérii. Stačí jen počkat a uvidíme, zda to bude herní pecka, ve kterou všichni doufají,“ řekl Aaron Kaufman.

Celý rozhovor je v doprovodu gameplaye, kterého jsme se dočkali v tomto týdnu a naleznete ho níže. Nezapomeňte se také podívat na naše dojmy z hraní, opravdu stojí za to!

God of War vyjde 20. dubna exkluzivně na PlayStation 4 s českými titulky. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte set dvou skleniček a DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama