Další hra od Ubisoftu zamíří se zpožděním na Steam
PoP: The Lost Crown Novinka Další hra od Ubisoftu zamíří se zpožděním na Steam

Další hra od Ubisoftu zamíří se zpožděním na Steam

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Naváže na nedávný Avatar a The Crew Motorfest.

Reklama

Ubisoft nadále většinu svých nových titulů v rámci PC trhu vydává pouze na Epic Games Storu a platformě Ubisoft Connect. Této strategii zůstanou věrné i na dvě očekávané hry v podobě Assassin's Creed: Shadows a Star Wars Outlaws. Vývoj posledních měsíců však ukázal, že se v mnoha případech jedná pouze o časovou exkluzivitu. Na populární Steam díky tomu se zpožděním vyšly hry jako Assassin's Creed Valhalla, Far Cry 6, The Settlers: New Allies nebo The Crew Motorfest.

Začátkem aktuálního týdne jsme se dozvěděli, že se k této skupině již 17. června přidá také v prosinci loňského roku vydaná akce Avatar: Frontiers of Pandora. Dnes vyšlo najevo, že stejný osud potká také hru Prince of Persia The Lost Crown, kterou studio Ubisoft Montpellier původně vydalo letos v lednu. Na Steam tato kladně hodnocená akční plošinovka zamíří 8. srpna. Bližší informace o hře najdete v naší recenzi, ve které si odnesla známku 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama