Další hry zdarma na Epic Game Store
Layers of Fear Novinka Další hry zdarma na Epic Game Store

Další hry zdarma na Epic Game Store

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy Windows PC

Logické dobrodružství a psychologický horor zadarmo do sbírky.

Reklama

Ode dneška je na Epic Game Store občerstvená nabídka dvojice her zdarma, nyní v celkové hodnotě přes 1150,-. A jaké to aktuálně jsou?

 

Layers of Fear

Psychologický horor od polského Blobber Teamu z Krakova vyšel v roce 2016 zhruba jeden rok před hrou Observer od stejných tvůrců, kterou jste si mohli zdarma přidat do vaší knihovničky na Epicu minule. Ve hře se zhostíte role psychicky nemocného malíře, který chce namalovat své vrcholné dílo. Musí ale nejprve prozkoumat své opuštěné panství, do něhož se po dlouhé době navrací. Trpí přitom různými halucinacemi.

Hra ve své době obdržela celkem pozitivní kritiky, hodnocení se vesměs pohybovala kolem sedmičky. Ke konci roku 2017 již tuto hru nabízel zdarma obchod Humble Bundle. Současná cena se pohybuje kolem pětistovky.

 

Další hry zdarma na Epic Game Store

 

Q.U.B.E. 2

Toto jméno tvoří zkratku z Quick Understanding of Block Extrusion a jedná se o logickou hru s fyzikálními hádankami, jež vyšla v roce 2018. Titul vyrobilo i vydalo anglické studio Toxic Games z Brightonu, jako následovníka prvního dílu z roku 2011. V této hře pomocí speciálních rukavic řešíte různé logické hádanky pomocí funkčních a barevných bloků.

Hodnocení této hádankové hry také oscilovala kolem sedmičky, nicméně v naší recenzi Q.U.B.E. 2 obdržela devítku. V současnosti tato hra stojí kolem šesti stovek.

 

Další hry zdarma na Epic Game Store

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama