Další indicie naznačují zasazení a datum vydání nové Forzy Horizon
Forza Horizon Novinka Další indicie naznačují zasazení a datum vydání nové Forzy Horizon

Další indicie naznačují zasazení a datum vydání nové Forzy Horizon

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

14
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Nasaďte sombrera.

Reklama

O spekulacích ohledně možného zasazení chystaného nové dílu arkádové závodní série Forza Horizon nepíšeme poprvé. S přibývajícími indiciemi ale pomyslná mozaika začíná nabývat reálnějších rozměrů.

Dřívější spekulace o zasazení do Japonska už před časem vystřídaly o poznání věrohodnější tvrzení a náznaky, podle kterých se v nové Forze Horizon vydáme do Mexika.

Zasazením do tohoto státu si je jistý například známý herní insider a novinář Jeff Grubb, podle kterého má navíc hra vyjít již v průběhu letošního roku. Pokud se tyto informace zakládají na pravdě, tak bychom se oficiálního představení měli dočkat už během E3.

Tomuto tvrzení nahrává i čerstvá indicie od amerického výrobce hraček Mattel, pod jehož křídly se vyrábí autíčka Hot Wheels. Různé speciální edice autíček Hot Wheels doprovodily vydání her ze série Forza už v minulosti. A další taková speciální edice přijde na trh již letos na podzim.

Obrázky trojice krabiček s autíčky se už dokonce objevily na internetu. Kromě příhodného termínu vydání, který se shoduje se spekulovaným datem vydání nové Forzy Horizon, si můžete rovněž povšimnout pouštního pozadí, jež sedí k zasazení do Mexika. Vyprahlé oblasti plné kaktusů se ostatně objevily již v traileru na konzoli Xbox Series X.

Jednotlivé indicie tak do sebe začínají pěkně zapadat. Na oficiální potvrzení bychom navíc nemuseli čekat příliš dlouhou. E3 se totiž kvapem blíží. Líbilo by se vám zasazení nové Forzy Horizon do Mexika nebo byste upřednostnili nějakou jinou lokaci?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama