Další kapitola Fortnite by měla podle spekulací odstartovat už příští týden
Fortnite Novinka Další kapitola Fortnite by měla podle spekulací odstartovat už příští týden

Další kapitola Fortnite by měla podle spekulací odstartovat už příští týden

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Na své si mají přijít fanoušci Brie Larson, Into the SpiderVerse, nebo Halloweenu.

Reklama

Fortnite neustále prochází vývojem. Podle spekulací redakce webu Forbes se už brzy dočkáme dalšího zásadního milníku v podobě odstartování Fortnite Chapter 3, jež představuje jednu z kapitol Season 4. Jednou z hlavních postav pokračování příběhu se má stát Brie Larson, která má být postavou nesoucí jméno The Paradigm, jež je jedním z členů Sedmičky, uskupení představeného poprvé v rámci Season X. Právě její by měla být ruka vystupující z nádrže plné tekutého kovu. Zatímco v minulosti se hodně spekulovalo nad tím, že by se děj mohl opět propojit s Marvel univerzem, nakonec se tak dle spekulací nestane, přestože jedním ze skinů plánovaných pro Battle Pass má být Spider-Gwen z oblíbeného Into the SpiderVerse.

Další kapitola Fortnite by měla podle spekulací odstartovat už příští týden

Krom tohoto skinu se podle úniků můžeme těšit také na Goth verzi kočičího svalovce Meowsclese. Mimo battle pass by pak měl být na prodej kostým Milese Moralese, který by měl být poslední postavou s pavoučí tématikou, jež je aktuálně pro Fortnite plánována. Dle informací od známého leakera HYPEXE orientovaného na tento titul, se krom nových úprav můžeme těšit také na motocykly, sedla, nové předměty, nebo speciálního bosse, který se objeví v rámci Halloweenu. Zda se všechny spekulace nakonec stanou realitou uvidíme v následujících dnech, kdy se pravděpodobně dozvíme víc od samotných tvůrců, kteří jistě budou chtít před vydáním, k němuž dojde dle spekulací 18. září, prozradit světu více.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama