Další podrobnosti o Forza Horizon 2
Forza Horizon 2 Novinka Další podrobnosti o Forza Horizon 2

Další podrobnosti o Forza Horizon 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18

200 aut, tuning, demoverze, žádné Porsche nebo rallye.

Reklama

Autoři Forzy Horizon 2, Ralph Fulton z Playground Games a Dan Greenawalt z Turn 10, speciálně pro IGN odpověděli na několik otázek položených fanoušky, týkajících se všech aspektů hry. Dozvěděli jsme se tedy pár čerstvých novinek.

Horizon 2 nabídne více než 200 aut, ale jak už je to u Forzy zvykem, nedočkáme se žádných Porsche (alespoň při vydání hry ne). Na druhou stranu vývojáři stále vyzdvihují diverzitu vozového parku. Padlo i několik slov o tuningu. Některé stroje (především klasické tunerské mašiny, tedy vozy typu Nissan Silvia) nabídnou licencované tuningové díly od známých firem. Některá letitější vozidla se dočkají speciálních veteránských závodních dílů, zatímco novější závoďáky budou mít k dispozici OEM součástky. V kombinaci s možnostmi pro barvení vozu známými z Forza Motorsport 5 se tak budou moct hráči opravdu vyřádit. Pro fanoušky rallye (které se ve formě DLC objevilo i v prvním díle) máme dobrou zprávu. Byť hra neobsahuje rallye závody jako takové, styl závodních tratí vám umožní jezdit offroad trasy ve stylu klasických erzet.

Potěšující zpráva je ta, že se žádná platforma nedočká exkluzivního obsahu. Všechen obsah bude vycházet jak na Xbox One, tak na Xbox 360 a to ve stejnou chvíli a pravděpodobně i za stejnou cenu. Stejně tak demo, které bude na Xbox Live dostupné na podzim. Forza Horizon 2 nakonec nenabídne split-screen ani na jedné konzoli, ale dle autorů by to měl hráčům online multiplayer plně vynahradit.

Forza Horizon 2 vychází pro Xbox 360 a Xbox One 30. září tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama