Další střípky z RIDE 4
RIDE 4 Novinka Další střípky z RIDE 4

Další střípky z RIDE 4

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Mnoho nových tratí, opotřebení pneumatik i zastávky v boxech.

Reklama

Druhá epizoda z cyklu představovacích videí Inside Ride 4 odkrývá další obsah a funkce čtvrtého dílu motocyklových závodů RIDE 4 na přírodních tratích od italského studia Milestone. Uvidíte tak další licencované tratě Brands Hatch, Suzuku, již dříve oznámenou Lagunu Seca při západu Slunce, naopak deštivý Oulton Park či rychlý sestřih jízdy za mokra. Opět se ukazuje v sérii premiérová funkce dynamické denní doby a počasí, jež bude dostupná pro všechny okruhy.

A další oznámené reálné lokace? Autódromo Algarve, Canadian Tire Park (to je dřívější Mosport), Imola, Interlagos, Mugello, Okayama, Philip Island, Road Atlanta, Snetterton, Tsukuba a Virginia Raceway. Smyšlená přírodní trať na základě reálné lokace je také v americkém státě Utah, přičemž čtyřka nabídne celkem 10 tratí, které se v sérii doposud neobjevily. Tratě převzaté z minulých dílů mají být kompletně zremasterované, což je příklad francouzské riviéry Côte d'Azur z prvního RIDE či finského pobřeží Imatra ze třetího dílu.

Všechny licencované lokace tvůrci znovu nasnímali pomocí laserového skenování a dronu a zcela poprvé se v řadě objeví i simulace teploty a tudíž i přilnavosti a opotřebení pneumatik. Dočkat bychom se měli i plně animovaných zastávek v boxech pro výměnu motocyklu (jedním z režimů jsou totiž i dlouhé vytrvalostní závody). Dalším licencovaným výrobcem doplňků ve hře je italské AGV. I nadále platí termín 8. října 2020 pro PC, PS4 a X1 v krabicové i digitální verzi (pro PC na Steamu).

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7UxhrRfaeCE[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama