Další Tomb Raider údajně v otevřeném světě
Tomb Raider Novinka Další Tomb Raider údajně v otevřeném světě

Další Tomb Raider údajně v otevřeném světě

Jan Bičan

Jan Bičan

5

Časopis PC Gamer se v aktuálním vydání zmiňuje o novém přírustku do série Tomb Raider, který je dosud zahalen tajemstvím. O zajímavé spekulace však není nouze.

Reklama

Studio Crystal Dynamics údajně připravuje restart série s radikálnějším přístupem k vývoji, o kterém jsme vás informovali mnohokrát. Zapomenout můžeme na striktně lineární úrovně - čeká nás totiž plně otevřený svět. Nový Tomb Raider by se měl odehrávat na doposud nespecifikovaném japonském ostrově a časově jej lze zařadit před všechny předchozí díly. Lara bude mladší a její zkušenosti s hledáním pokladů nebudou příliš velké. Samozřejmostí bude plno hádanek a počítá se i s více možnostmi - záleží na nás, zda preferujete stealth nebo styl Johna Ramba. Také je možné, že bude titul s více hororovým nádechem, než bylo u série zvykem.

Přestože jde prozatím o spekulace, vedle PC Gameru má podobné informace i zahraniční server GamersMint, což jistou váhu zaručuje. Nový Tomb Raider měl původně vyjít ještě letos, nyní se však zdá, že jeho vydání směřuje na příští rok. Zůstaňte s námi pro více informací!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama