Další úterní porce obsahu pro GTA: Online
GTA 5 Novinka Další úterní porce obsahu pro GTA: Online

Další úterní porce obsahu pro GTA: Online

Yurris CZ

Yurris CZ

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dnes jsme se dočkali dvojice aut, legendárního vrtulníku i zajímavého Adversary Modu.

Reklama

Po docela nečekané týdenní odmlce Rockstar opět servíruje obsah zdarma do svého online světa Grand Theft Auto V. Zatímco minulé úterý a vůbec celý týden doprovázely pouze bonusy a slevy, tentokrát to je úplně jiná písnička. Trojice nových vozidel i nový Adversary Mode je doplňující obsah aktualizace Southern San Andreas Super Sport Series, která dorazila v druhé polovině března. Nejedná se samozřejmě o poslední štědré úterý, několik aut i aktivit mají vývojáři stále v rukávu.

Jako první z dvojice aut si představíme Weeny Issi Classic. I těm méně autům znalým jistě neunikne zřejmá podoba s legendárním britským Mini. O Issi Classic můžeme hovořit jako o otci modernější verze Issi, která se ve hře rovněž nachází. Ikonické a hbité auto pořídíte v obchodě Southern San Andreas Super Autos za lehce nadsazených 360 000 dolarů.

Další úterní porce obsahu pro GTA: Online

Prostřednictvím druhého automobilu se o něco přibližujeme zase současnosti. Vapid Flash GT je ztvárněním amerického ostrého hatchbacku s bohatými úpravami. Flash GT se nezalekne ani terénu. Předlohou mu byl Ford Fiesta od světoznámého driftera Kena Blocka. Horkou a velmi lákavou novinku si můžete vyzvednout v obchodě Legendary Motorsport za 1 675 000 dolarů.

S posledním vozidlem rozhodně nezůstaneme při zemi. Jedná se totiž o nový vrtulník Sea Sparrow, který určitě znáte třeba z kultovního Vice City. Kromě přistávání na vodě lze vyzbrojit i raketami. Pokud chcete nasát nostalgii z předešlých GTA, můžete si vrtulník pořídit za 1 815 000 dolarů z obchodu Elitás Travel.

Další úterní porce obsahu pro GTA: Online

Dnešek je také ve znamení slibovaného Adversary Modu - The Vespucci Job. Princip je jednoduchý, je to zkrátka hra na kočku a myš. Jeden uniká v novém obratném Weeny Issi Classic, a další až tři hráči se mu v policejních autech snaží překazit včasný průjezd všemi checkpointy. Vypadá to docela zábavně i originálně, jak to celé funguje se můžete podívat ve videu od GTA Series Videos. Navíc až do 23. dubna jsou na tento herní režim vypsány dvojité výplaty GTA$ a RP.

Slevy

  • Karin 190z – 25 % z ceny
  • Vapid Hustler – 25 % z ceny
  • Albany Hermes – 25 % z ceny
  • Phantom Wedge – 35 % z ceny

  • Zbraně na blízko, vesty, granáty, C4 apod. - 25 % z ceny
  • Neprůstřelné pneumatiky, kouř pneumatik, lak, polepy, nárazníky, prahy, křídla - 25 % z ceny

Speciálními závody pro tento týden jsou Premium race „In the City“ a Time Trial „Mount Gordo“.


Grand Theft Auto V koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama