Další velká aktualizace do Chernobylite
Chernobylite Novinka Další velká aktualizace do Chernobylite

Další velká aktualizace do Chernobylite

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Vydejte se na lov do Pripyatského centra.

Reklama

Atmosférická hra od polského The Farm 51 s názvem Chernobylite je v předběžném přístupu již nějaký ten pátek (můžete si přečíst naše dojmy) a už se dočkala celkově tří větších updatů, obohacující hru obsahově i upravující ji po technické stránce. Před měsícem jsme následně byli nalákáni na připravový update Web of Lies, jehož jsme se konečně dočkali. A co je tedy jeho obsahem?

Inu, hlavním lákadlem je především nová oblast Pripyatského centra, kde můžete navštívit Leninovo náměstí, hotel Polissya či přilehlý zábavný park. K tomu byla přidána nová příběhová postava Olga a hned několik questů, posouvajících příběh zase o kousek dál.

Z technického hlediska přišla řada na podporu DirectX 12, což by mělo zlepšit běh hry na grafických kartách, které toto rozhraní podporují. Došlo následně i ke změnám v lokalizaci a přidání gore systému i na monstra.

Samozřejmě se upravilo i několika bugů, kdy se například stávalo, že při smrti ve vězení jste přišli o veškeré své vybavení a byl opraven i exploit, kde jste mohli do nekonečna používat specifické věci ze svého úložného prostoru.

Pokud hru zatím ještě nevlastníte, tak si ji nyní můžete na Steamu pořídit ve slevě za 14,99 eur (409 Kč). Titul obsahuje i české titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama