Dalším titulem pro Nintendo Switch je Puyo Puyo Tetris S
Novinka Dalším titulem pro Nintendo Switch je Puyo Puyo Tetris S

Dalším titulem pro Nintendo Switch je Puyo Puyo Tetris S

Faldmen

Faldmen

6

Každý hráč si může zvolit, zda se proti svým protivníkům pustí skrze Puyo či Tetris universum.

Reklama

Společnost Nintendo během dnešního bližšího představení své nové konzole zrovna neoslnila množstvím oznámených her pro launch Nintenda Switch. Pár hodin po konferenci se však začínají nabalovat další a další oznámení. O jedno z nich se postarala SEGA se svým Puyo Puyo Tetris S, který bude v japonských obchodech k dispozici zároveň s konzolí, tedy 3. března. Západní scéna se bohužel musí spokojit s hláškou „coming soon“, což znamená, že si budeme muset na datum vydání počkat.

Co však víme je, že si novou kombinaci světově proslulého Tetrisu a Puyo Puyo budeme moci užít až ve 4 hráčích na jedné konzoli či přes internet, kdy si každý hráč může zvolit, zda se proti svým protivníkům pustí skrze Puyo či Tetris universum. Od kombinace těchto dvou titulů si SEGA slibuje rychlou a kompetitivní hru jako žádná jiná na trhu. Očekávat máme tuny různých herních stylů.

Hra by se měla dělit do čtyř klíčových režimů. Jedním z nich je „Adventure“, který by nám měl nabídnout singleplayerovou záležitost o deseti aktech. Každý jednotlivý akt se pak dělí do dalších deseti kol, kde se budou míchat charaktery z obou světů. Samozřejmostí jsou unikátní výzvy.

Dalším na seznamu je tzv. Multiplayer Arcade. Tady už se jedná o kompetitivně zaměřenou hru pro více hráčů. V režimu Online budou moci hráči svůj skill globálně uplatnit v zápasech jakéhokoli multiplayerového módu. K dispozici by navíc měly být módy Puzzle League nebo Free Play. Solo Arcade pak nabídne hrát jakýkoli Multiplayer Arcade mód proti počítači, vytrvalostní boje či singleplayerové výzvy.

Hra nám nabídne vlastní obchod, kde si budeme moci odemykat nové charaktery, vzhledy, pozadí a další.

Doufáme, že se data vydání dočkáme co možná nejdříve. Čekání si můžeme zkrátit alespoň vydaným trailerem.

Puyo Puyo Tetris S je také v plánu pro další platformy, v Japonsku je již dostupné pro PlayStation 4 a Xbox One. Do Evropy by se hra měla dostat na jaře 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama