Damascus Gear: Operation Tokyo vyjde na Switchi
Novinka Damascus Gear: Operation Tokyo vyjde na Switchi

Damascus Gear: Operation Tokyo vyjde na Switchi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Celosvětově se hry dočkáme 1. března.

Reklama

V roce 2042 představil geniální vědec Dr. Yui Rich Atsuga svůj největší vynález. Bohužel, svět už pak nikdy nebyl stejný.

Jednalo se o průkopnický [GEAR System], který umožnil všem vozidlům zrušit všechny předchozí omezení týkající se rychlosti a mobility. Vědci na celém světě ale využili tuto vysoce pokročilou technologii jen pro sebe. Díky němu vyvinuli ovladatelné, kráčející humanoidní roboty, kteří velmi rychle překonali běžné vozidla. Měli dokonce větší obratnost než lidé a brzy začal začal závod, při kterém šlo o stavbu těch nejlepších jednotek. Tito roboti byli brzy známí jako [GEAR], vycházející z názvu systému, který mohl za jejich potenciál.

...avšak vynález Dr. Atsugy mohl vést úplnému vyhynutí lidské rasy. V roce 2097 se roboti [GEAR] obrátili pro svým lidským stvořitelům a během dvou týdnů zničili 80% světové populace. Zbytky přeživších se přesunuly k životu v podzemí.

K boji proti těmto neúspěšným strojům je ale třeba opět využít [GEAR System] a aby nebyl osud lidstva zpečetěn, musí díky němu získat v chystané válce navrch. Dokáže ale technologie, která zničila naší civilizaci, dát lidstvu druhou šanci?

Vydavatel Arc System Works hodlá přivést titul Damascus Gear: Operation Tokyo nově na konzoli Switch (původně byla hra určena pouze pro PS Vitu) a to celosvětovým vydáním prostřednictvím Nintendo eShopu už 1. března. bohužel to nevypadá, že půjde o HD edici, která je k mání pro PlayStation 4 a pro PC, ale pouze o port Vita verze.

Damascus Gear: Operation Tokyo nabídne více než 50 misí, odehrávající se v různých městských prostředích. Budete moci svůj GEAR upgradovat a přizpůsobovat si jej prostřednictvím více než 500 druhů předmětů. Z poražených nepřátel získáte speciální součástky a zbraně jako jsou kulomety, granátomety a laserové děla.

Hru budete moci rozšířit o další DLC, obsahující nové mise a nové brnění a zbraně pro odlišení svého GEARu.

Zdroj: Arc System Works

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama