Danger Zone 2 a Dangerous Driving jsou nové hry od tvůrců Burnoutu
Danger Zone 2 Novinka Danger Zone 2 a Dangerous Driving jsou nové hry od tvůrců Burnoutu

Danger Zone 2 a Dangerous Driving jsou nové hry od tvůrců Burnoutu

Yurris CZ

Yurris CZ

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Dvojicí projektů plných bouraček se chlubí Fiona Sperry a Alex Ward.

Reklama

Pokud patříte mezi fanoušky arkádových závodů Burnout nebo máte rádi výbuchy a nekonečné bourání, tak zbystřete. Společnost Three Fields Entertainment představuje hernímu světu dvojici her, které splňují body uvedené na začátku článku. Jedná se o Danger Zone 2 a Dangerous Driving.

Jen pro informaci, společnost Three Fields byla založena Fionou Sperry a Alexem Wardem. Tato úderná dvojice stvořila sérii Burnout, rovněž i založili britské studio Criterion Games.

Ale zpět k našim nově odhaleným kouskům. Danger Zone 2 vyjde během příštího měsíce pro PlayStation 4, Xbox One a PC. Jedná se o pokračování prvního Danger Zone. Arény pro bourání stvořené z minulého dílu vyměníme za veřejné silnice a dálnice. V crash testech a 26 úrovních pro jednoho hráče se vyřádíme na asfaltu v USA, Velké Británii i ve Španělsku. Navštívíme celkem 17 reálných lokací, ničení si vyzkoušíme třeba na letišti LAX či na britské dálnici M1.

Druhým projektem je Dangerous Driving, vyjde na stejné platformy jako Danger Zone 2, ale až někdy v zimě. Jedná se o uzavřenou soutěžní závodní hru plnou adrenalinu a masivních bouraček. Právě tento titul označili tvůrci za duchovního nástupce Burnoutu. Z Dangerous Driving jsme možnost vidět obrázky zatím neměli.

"Vezmeme vše, co jsme se naučili, abychom vyvinuli dosud náš nejambicióznější titul. Dangerous Driving mě přivádí zpátky k arkádovým závodům, žánru, o který se nejvíce zajímám," svěřil se Alex Ward britskému Eurogameru.

Redakce Digital Foundry se tento týden sejde s lidmi z Three Fields Entertainment, můžeme tedy očekávat hlubší pohled na obě hry.

Zdroj: Eurogamer.net

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama