Dárek ke GTA V do 30. června, potom už jen do rozebrání zásob
GTA 5 Novinka Dárek ke GTA V do 30. června, potom už jen do rozebrání zásob

Dárek ke GTA V do 30. června, potom už jen do rozebrání zásob

Redakce

Redakce

Předobjednejte si PC nebo next-gen verze Grand Theft Auto V co nejdříve, abyste měli jistotu, že společně s hrou získáte zdarma sběratelský prsten.

Reklama

Grand Theft Auto V sice vyšlo v loňském září na konzole PlayStation 3 a Xbox 360, ovšem i přesto se řadí mezi nejočekávanější tituly letošního roku. PC, PlayStation 4 a Xbox One verze jdou rychle na dračku a vypadá to, že se po nich na podzim jen zapráší. V našem obchodě Xzone.cz vám k předobjednávce kromě hry dáme i speciální sběratelský prsten.

Sběratelský prsten, každý s unikátním číselným označením, je tentokrát silně limitovaný.

Pokud chcete mít jistotu, že jej ke GTA V získáte, tak si PC, PlayStation 4 nebo Xbox One verzi Grand Theft Auto V předobjednejte nejlépe ještě dnes, nejpozději však do 30. června 2014, kdy budeme počty prstenů reportovat dodavateli.

Za předobjednávku do 30. června získáte sběratelský prsten na 100%. Později už bude v nabídce jen do vyprodání zásob. Jakmile budou dárky rozebrány, zřetelně to připíšeme ke hře na stránkách našeho obchodu.

Vylepšené GTA V se značně krásnějším grafickým zpracováním předobjednáte na PC za 1098 Kč a na konzole PlayStation 4 a Xbox One za 1698 Kč. Kromě singleplayeru se třemi různými hrdiny nabízí i GTA Online, multiplayerovou část, která se neustále zdarma rozšiřuje o nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama