Darkest Dungeon II prodalo více než 500 tisíc kopií
Novinka Darkest Dungeon II prodalo více než 500 tisíc kopií

Darkest Dungeon II prodalo více než 500 tisíc kopií

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra zamíří také na konzole.

Reklama

Darkest Dungeon II opustilo předběžný přístup před několika dny. Už nyní však tvůrci slaví velký úspěch. Podle všeho se jim podařilo prodat už více než 500 tisíc kopií jejich hry, což je slušný objem. Je však nutné podotknout, že se nejedná o čísla, která by se hře povedlo vygenerovat během prvního týdne, nýbrž během celého předběžného přístupu. Pokud jde o první týden, tak během něj došlo k zvednutí obce o nádherných 230 tisíc nových válečníků ochotných trpět ve velkém na cestách plných hrůz.

Darkest Dungeon II prodalo více než 500 tisíc kopií

Podle tvůrců se po vydání na PC dokonce velmi aktivně pracuje na verzi pro konzole. Prozatím však nechtějí specifikovat, o jaké konzole se přesně bude jednat. Vyloučené není, že hra doputuje pouze na novou generaci, avšak ve hře může být klidně i Nintendo Switch, které rozhodně nemá malou fanouškovskou základnu. Je ale pravděpodobné, že po vypuštění na dalších platformách se můžeme klidně dočkat minimálně několika milionů prodaných kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama