Novinka Darwake - platformovka s příchutí Burtona a Junga

Darwake - platformovka s příchutí Burtona a Junga

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Podmanivé probuzení z noční můry.

Reklama

Líbilo se vám relativně nedávné Creaks od tuzemského studia Amanita Design? V tom případě by vás mohl zaujmout i nový projekt italského studia LF Games zvaný Darwake.

Jedná se o 2D platformovku, která má podle autorů být takovým zvráceným dítětem myslí, jako je Tim Burton, David Lynch či dokonce i Carl Gustav Jung.

To se projevuje hlavně pop-surrealistickou estetikou, která nás a našeho hlavního hrdinu Darwina bude doprovázet po celou herní dobu.

Základem hratelnosti pak bude řešení environmentálních hádanek v jednotlivých úrovních, kdy většina z nich bude založená na symbiotickém vztahu mezi Darwinem a tajemným stvořením, přičemž pro správné řešení se budete muset přepínat mezi třemi režimy postavy. Čas od času ale potkáme i nepříjemné nepřátele a bosse, kdy cesta k jejich poražení bude u každého jiná. Proto nikdy nesmíte zapomenout, že u sebe nosíte symbol naděje v podobě příruční lucerny, která se vám bude hodit v mnoha situacích.

Pokud vám tedy tohle všechno připadá jako něco, co si chcete zahrát, tak můžete vznik titulu aktuálně podpořit na Kickstarteru, kde aktuálně bojuje o přízeň zájemců.

Do konce zdejší kampaně zbývá 17 dní, přičemž autoři zatím vybrali lehce přes 7 000 euro z požadovaných 25 000 (610 000 Kč).

Podpořit je opět můžete libovolnou částkou, avšak máte-li zájem třeba o digitální kopii hry, musíte přihodit alespoň 18 eur (440 Kč).

Titul je aktuálně mířen pro PC a mobilní zařízení, ale kdyby se náhodou vybralo 35 000 euro (853 000 Kč), čekal by nás i port na konzole PlayStation, Xbox a Nintendo Switch.

Darwake - platformovka s příchutí Burtona a Junga
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama