Chronos Novinka Datum vydání Chronos: Before the Ashes oznámeno

Datum vydání Chronos: Before the Ashes oznámeno

Dominik Tománek

Dominik Tománek

1
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Půjde o prequel k úspěšné Remnant: From the Ashes.

Reklama

Vývojáři Gunfire Games a vydavatel THQ Nordic v novém traileru oznámili Chronos: Before the Ashes. Půjde o prequel k "soulovce" Remnant: From the Ashes. Máme tedy očekávat souboje, které vám chybu jen tak neodpustí a prostředí v mysteriozním labyrintu. Zajímavostí je mechanika umírání. Po každém neúspěšném pokusu, který skončí smrtí vaše postava zestárne.

Příběh se bude točit okolo mladého hrdiny, který se vydá do tajemného labyrintu, aby zachránil svůj domov před blíže nespecifikovaným zlem. Kromě klasických soubojů se na scénu dostanou i logické hádanky. Každá smrt znamená, že váš charakter bude muset počkat jeden rok (doufejme, že herního času) a až následně pokus opakovat.

"Na začátku vaší cesty budete mladí, bude tedy jednoduší se stát silnějším a rychlejším. Čím starší ovšem budete, tím víc se budete muset spolehnout na moudrost a magické schopnosti," tvrdí o mechanice THQ Nordic.

Datum vydání Chronos: Before the Ashes oznámeno

Zní vám název povědomě? Je to možné, hra je totiž založená na exkluzivitě pro VR s příhodným názvem Chronos. K Before the Ashes ale virtuální realita nebude potřeba. Chronos: Before the Ashes bychom se měli dočkat už brzy. Datum vydání je stanoveno na 1. prosince letošního roku a vyjde na PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch a konzoli Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama