Datum vydání Days Gone se dozvíme zřejmě brzy
Days Gone Novinka Datum vydání Days Gone se dozvíme zřejmě brzy

Datum vydání Days Gone se dozvíme zřejmě brzy

Yurris CZ

Yurris CZ

3
Platformy PlayStation PlayStation 4

Objeví se datum už na nadcházející E3?

Reklama

Poslední dny se dosti hovořilo o připravovaném titulu Days Gone, který nás vtáhne do nehostinného světa plného hord nemrtvých. Nejdříve americký Game Informer přinesl exkluzivní, téměř hodinový gameplay plný ukázek prostředí, boje i jízdy na motorce, se kterou se budeme toulat pestrou krajinou. Dále jsme se dočkali plejády krásných 4K screenshotů. Ale to, co chtějí znát všichni, je stále tajemstvím. Ano, samozřejmě mám na mysli datum vydání.

Docela dlouhou dobu se probíral letošní rok, tedy 2018. Pár měsíců nazpět jsme ovšem byli vyvedeni z omylu, Days Gone se dočkáme až v roce 2019. Pak se ovšem objevil plamínek naděje, že by tato zombie akce měla vyjít na konci letošního roku. Tyto spekulace, jak na houpačce, musela utnout až samotná Sony se zprávou, kde je potvrzeno vydání někdy na začátku příštího roku, myšleno první čtvrtletí.

Začátek příštího roku není zas až tak úplně vzdálený. Na interním eventu PlayStationu zazněla zajímavá zpráva, a to přímo z úst ředitele studia SIE Bend: "Brzy se dozvíte více informací." Ačkoliv Chris Reese na rovinu nezmínil odhalení data vydání, podle webu SegmentNext.com to tak nějak vyplynulo z kontextu celého projevu. Slovo "brzy" může znamenat leccos, osobně se nejvíce přikláním k E3, jež odstartuje za méně než měsíc. Reálné jsou také akce jako Paris Game Week, The Game Awards nebo PlayStation Experience. Uvidíme.

Days Gone předobjednáte exkluzivně pro PlayStatation 4 na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama