Hell Let Loose Novinka Datum vydání konzolových verzí Hell Let Loose

Datum vydání konzolových verzí Hell Let Loose

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Druhoválečná bitevní vřava brzy na next-genu.

Reklama

Multiplayerová akce z druhé světové války s názvem Hell Let Loose vyšla v plné verzi na PC koncem července. Titul nabídl povedené a poněkud realističtější souboje s velkou dávkou taktiky. V naší recenzi si tak odnesl krásných 8 bodů z 10 se slovy:

"Svým seriózním pojetím s důrazem na organizaci, taktiku a komunikaci může někomu připomínat spíš strategii než střílečku. Jakmile se ale dostanete do akce, oceníte responzivní ovládání a mimořádnou výpravu. Pokud hledáte vyváženou kombinaci mezi vojenskými simulátory a výpravnými střílečkami, tohle by mohlo být právě pro vás - obzvlášť pokud do toho půjdete s partou podobně naladěných přátel."

V té době jsme zároveň věděli, že se chystají i varianty hry pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, avšak jsme nevěděli, kdy přesně dorazí.

To se ovšem nedávno změnilo, jelikož vydavatelství Team17 oznámilo přesné datum vydání, které je aktuálně stanoveno na 5. října.

Hráči se pak mohou těšit na stejné prvky, jako má PC verze, takže se dočkáte velkých soubojů až pro sto lidí, 14 rolí či historicky přesných map. Kromě toho ale bude dostupný i konzolový crossplatform, takže lidé z PS5 mohou "dát na budku" hráčům z Xboxu, či naopak.

Aktuálně si můžete předobjednat pouze Xbox verzi v obchodě Microsoft Store za 849,99 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama