Novinka Datum vydání Watch Dogs Legion

Datum vydání Watch Dogs Legion

Martin Pritula

Martin Pritula

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na vydání nebudeme muset dlouho čekat.

Reklama

Jak bylo již dříve oznámeno, tak se také stalo. Včera večer jsme se na akci Ubisoft Forward dočkali nových upoutávek na Watch Dogs Legion a také data vydání. Výše se můžete podívat na obsáhlý gameplay trailer. Povšimnout si tak můžete nových lokací, mezi které se řadí i mise v londýnském Toweru. Zbytek ukázky se už týká samotného gameplaye, který je rozdělen na dvě části. Tou první je hra za stavebního dělníka a v té druhé si můžete povšimnout zcela jiného přístupu k hratelnosti při volbě postavy zaměřené na stealth.

Hra vyjde 29. října 2020 na Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4, PC a také na Google Stadia. Upgrade na Xbox Series X bude zdarma v rámci služby Smart Delivery. O upgradu zdarma na PS5 zatím nic nevíme, ale je velmi pravděpodobný.

Více informací se dozvíte níže v oficiální rekapitulaci upoutávky.

V naší upoutávce jsme vám představili některé hlavní postavy, se kterými se ve Watch Dogs: Legion setkáte. Tou první je hlavní záporák, kterým je Nigel Cass, generální ředitel společnosti Albion.

Albion je zkorumpovaná soukromá vojenská společnost, která byla najata, aby udržovala Londýn v bezpečí. Bezpečnost všech občanů se však nezdá býti jeho hlavní prioritou a DedSec s krutovládou této společnosti vůbec nesouhlasí.

Druhou hlavní postavou je Mary Kelley, vedoucí nejsilnější skupiny organizovaného zločinu v Londýně. Vy budete muset přijít na způsob, jak její činnosti zastavit.

Abyste Londýn osvobodili a ukončili vládu teroru, budete muset vybudovat vlastní odpor. Chcete-li tak učinit, můžete najmout kohokoli, jelikož jen tak si zajistíte přístup k působivým hackerským schopnostem společnosti DedSec.

Jednotlivé postavy, které můžete rekrutovat vám rozšíří možnosti, jak můžete k jednotlivým misím přistupovat.

Dále se s námi vývojáři podělili i o cinematický trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama