Novinka Daymare: 1994 Sandcastle nabídne demo

Daymare: 1994 Sandcastle nabídne demo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vyzkoušejte si chystaný survival horor.

Reklama

Invader Studios nám v roce 2019 přineslo svůj vlastní survival horor Daymare: 1998 (recenzi naleznete tady), jehož kořeny se nachází ve fanouškovském remaku Resident Evilu 2, což se poměrně výrazně projevuje jak na samotné hratelnosti, tak i atmosféře.

Každopádně tvůrci se po vydání rozhodli, že se vrhnou do tvorby prequelu, jehož název je Daymare: 1994 Sandcastle. V něm se vtělíme do kůže Dalily Reyes, bývalé vládní špionky a aktuální členky jednotky H.A.D.E.S., která se vydá do temných a hororových zákoutí experimentálního výzkumného centra, které skrývá nepěkná tajemství. To by tedy mělo přinést pěknou řádku tuhých střetnutí, různé hádanky i mrazivou atmosféru.

Jestli ovšem hře příliš nevěříte, nemusíte příliš zoufat. Od dnešního dne si totiž budete moci na PC vyzkoušet oficiální demoverzi, která bude dostupná v rámci Steam Next Festu.

To znamená, že k dispozici bude až do 28. února.

Oficiální produktovou stránku naleznete na tomto odkazu, kde si titul navíc můžete přidat do vašeho seznamu přání.

Plná verze by posléze měla dorazit koncem tohoto roku, a to na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama