Days Gone by se mohlo dočkat remasteru
i Zdroj: Bend Studio
Days Gone Novinka Days Gone by se mohlo dočkat remasteru

Days Gone by se mohlo dočkat remasteru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

K oznámení možná dojde již příští týden.

Reklama

O značce Days Gone se v uplynulých letech mluvilo především v souvislosti se zrušeným pokračováním, jehož přípravy už v rané fázi zastavila Sony. Místo druhého dílu by se ale hráči mohli zanedlouho dočkat oznámení remasteru. Naznačují to nejnovější spekulace, které na sociální síti X odstartoval novinář magazínu VGC Jordan Middler.

Ten nepřímo naznačil, že by vylepšená verze Days Gone mohla být představena na další prezentaci State of Play, která by se podle zatím nepotvrzených informací měla uskutečnit již příští týden. Middler v tomto směru připomněl reakci kreativního ředitele prvního Days Gone Johna Garvina, který kritizoval zobrazení hlavního protagonisty hry Deacona v nedávno vydané hře Astro Bot. 

Zmíněný novinář odhaduje, že se doslova Garvin zblázní, až zjistí, co se v souvislosti s Days Gone a postavou Deacona chystá. Je však nutné podotknout, že se v současnosti jedná pouze o nepříliš konkrétní náznak, které nakonec může poukazovat na něco úplně jiného. 

Je však důležité připomenout, že nespecifikovaný další remaster, který má doplnit vylepšenou verzi Horizon Zero Dawn, zmiňoval v souvislosti s dalším State of Play také insider Jeff Grubb. Hráči se v komentářích nad možným remaster Days Gone spíše podivují a připomínají že hra již v současné podobě obsahuje na PlayStationu 5 režim, který nabízí 60 FPS i 4K rozlišení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama