Dead by Daylight se dočká filmové adaptace
Filmy/Seriály Dead by Daylight Novinka Dead by Daylight se dočká filmové adaptace

Dead by Daylight se dočká filmové adaptace

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1

Produkce se ujmou hororoví specialisti Blum a Wan.

Reklama

Multiplayerový asymetrický horor Dead by Deadlight dostane hollywoodský film. S kanadskými vývojáři z Behaviour Interactive se na tom domluvily produkční společnosti Atomic Monster (Zhoubné zlo, Annabelle) a Blumhouse (Paranormal Activity, Černý telefon).

Produkce snímku se ujmou šéfové obou společností. Jamese Wana, který režíroval třeba sérii V zajetí démonů nebo Insidious, a Jasona Bluma, který zase stojí v roli producenta za filmem Uteč, doplní ještě Stephen Mulrooney, viceprezident Behaviour Interactive. Režiséra i scenáristy snímek zatím hledá.

„Spolupráce s Jasonem Blumem a Jamesem Wanem, dvěma velikány hororového filmu, na dalším rozšíření světa Dead by Daylight nás nemůže těšit víc,“ říká Mulrooney, „Atomic Monster a Blumhouse jsou ideálními partnery pro brutální vstup Dead by Daylight na velké plátno.“

Dead by Deadlight vyšlo v roce 2016 a od té doby dosáhlo na metu 50 milionů hráčů. Mimo vlastní obsah se pyšní licencovanými postavami ze známých filmů a seriálů, jako je Halloween, Pátek třináctého nebo Stranger Things.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama