Dead Cells Novinka Dead Cells dostalo další dodatečný obsah

Dead Cells dostalo další dodatečný obsah

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Nový biom, nepřátelé i zbraně.

Reklama

Studio Motion Twin se relativně nedávno dalo slyšet, že chce svůj roguelike hit s názvem Dead Cells udělat ještě přístupnější, aby si ho užilo více hráčů.

Nicméně mezitím se nezapomíná ani na dodatečný obsah, což znamená, že nedávno do hry dorazila další bezplatná aktualizace "Break the Bank", přinášející hned několik novinek.

Podívat se tak můžete do jednoho zcela nového optimálního biomu "The Bank", v němž vždy naleznete prokletou truhličku, avšak se zde bude nalézat o jeden svitek méně.

V tomto prostředí pak narazíte na trojici nových nepřátel (Agitated Pickpocket, Gold Gorger a Golden Kamikaze Bat), ale i tři dodatečné zbraně (Gold Digger, Dagger of Cupidity a Money Shooter) a mutace (Midas Blood, Gold Plating a Get Rich Quick). Vše pak funguje na bázi zlata.

Kromě toho dorazily i dva speciální outfity a pár "lore" místností. Nezapomnělo se ani na různé balanční úpravy a opravy bugů, kdy kompletní seznam naleznete zde.

Autoři navíc také slíbili, že nový obsah bude do hry vycházet ještě minimálně rok, takže se fanoušci rozhodně mají na co těšit.

Dead Cells je dostupné pro Android, iOS, PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama