Dead Cells dostane obsah i v roce 2023
Dead Cells Novinka Dead Cells dostane obsah i v roce 2023

Dead Cells dostane obsah i v roce 2023

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Navíc se má jednat o ten doposud nejzajímavější rok.

Reklama

Vývojáři z Motion Twin se svou rogue-lite záležitostí Dead Cells předvádějí ukázkový příklad podpory hry i po vydání, kdy už od dob vydání v roce 2018 ji zásobují novým obsahem a různými updaty.

A jak to vypadá, tato podpora ani zdaleka nekončí, ačkoliv si někteří mohli myslet opak.

Aby toto autoři potvrdili, tak sdíleli novou mapu chystaného obsahu, z níž můžeme zjistit, že se ještě během léta dočkáme plného vydání nové zbraně (panchaku) a outfitu, které doprovodí dodatečné vybalancování jednotlivých kusů běžné i legendární výbavy (aktuálně v rámci alfy).

Na podzim zase přivítáme režim Boss Rush, kdy si to budete moci bez přestávky rozdat s těmi nejtěžšími protivníky (možná dorazí i tabulka se skóre či dodatečné výzvy), zatímco v zimě nás čeká blíže nespecifikované překvapení.

Ta ale opravdu klíčová informace se nachází na samotném konci obrázku, týkající se toho, že nový obsah do hry bude přibývat i během příštího roku, kdy navíc se má jednat o ten "nejvíce vzrušující" a největší rok v historii hry.

Dead Cells dostane obsah i v roce 2023

Čeho všeho se během něho dočkáme, to je zatím otázkou, ale fanoušci jistě mají důvod, proč se těšit.

Základní hru, která se podle autorů nachází zhruba v polovině svého životního cyklu, si můžete zahrát na PC, konzolích i mobilech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama