Dead Cells je na konci své cesty
i Zdroj: https://motiontwin.com/presskit/81
Dead Cells Novinka Dead Cells je na konci své cesty

Dead Cells je na konci své cesty

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

"Posledním" updatem se tvůrci loučí.

Reklama

Dead Cells je jedním z těch projektů, od nichž v určité fázi jejich vývoje nikdo příliš nečekal. Nakonec se z této záležitosti ale vyklubala hra, která dokáže maximálně zabavit. Díky tomu je tu s námi už sedm let, což je na kousek pro jednoho hráče úctyhodný výkon. Každá cesta ovšem musí jednou skončit, a nejinak je tomu i v tomto případě. Už je to chvíle, co studio oznámilo, že se přesouvá k dalšímu projektu. Některé hráče to sice moc nepotěšilo, avšak většina to přijala relativně dobře.

Dead Cells je na konci své cesty
i Zdroj: https://motiontwin.com/presskit/81

Nyní pro nás mají nové video zaměřené na čerstvě vydaný update „The End is Near“, v jehož rámci se loučí s těmi, jimž jejich hra stála za pozornost. Tento update podle prezentovaných informací přináší do hry tři nové nepřátele, trojici zbraní a také trojlístek mutací. Celkově je toho samozřejmě mnohem více. Detaily o aktuálním updatu můžete najít zde. Dead Cells naleznete na PC, konzolích PlayStation, Xbox a také Nintendo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama