Dead Cells Novinka Dead Cells se v novém updatu zaměřilo na přístupnost

Dead Cells se v novém updatu zaměřilo na přístupnost

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Linux Linux PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Nástup do hry se stává jednodušší.

Reklama

Tým z Motion Twin jejich dítko v podobě hry Dead Cells velice bohatě zásobuje novým obsahem, kdy nedávno do hry dorazila další aktualizace, tentokrát s názvem Breaking Barriers.

Update se zaměřil hlavně na přístupnost, kdy se ke hře lépe dostanou lidé s různými postiženími, ať už pohybovými či sluchovými. To znamená, že máte možnost si upravit velikost fontů u zdejšího textu, případně si trochu "zjednodušit" ovládání.

Společně s tím je spojen i nový asistovaný režim, který vám umožní si upravit obtížnost, kdy třeba můžete mít 1, 3, 7 a nekonečno životů, případně si lze zapnout auto-hit či hned odhalit celou mapu.

Mezi další přídavky se pak řadí přepracování sedmi zbraní, kdy byly odstraněny bugy s nimi spojenými, ale v některých případech došlo i na změnu jejich chování. Také ale byla snížena cena začátečnické výbavy/věcí, aby titul nebyl tolik únavný pro nové hráče.

Aktualizace je dostupná pro PC a konzole.

Základní hru si ale můžete zahrát i na mobilech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama