Dead Island 2 je nově k dispozici na Steamu
Dead Island Novinka Dead Island 2 je nově k dispozici na Steamu

Dead Island 2 je nově k dispozici na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra je zároveň k dostání ve výrazné slevě.

Reklama

Vývojáři ze studia Dambuster vydali v dubnu loňského roku zombie akci Dead Island 2. Navzdory dlouhému vývoji plném odkladů a problémů se hra dočkala překvapivě pozitivního přijetí. Hráči na počítačích ale titul z důvodu exkluzivity až dosud nalezli pouze na stránkách digitálního obchodu Epic Games Store.

Zmíněná exkluzivita ale dnes přesně rok po vydání vypršela, díky čemuž se druhému Dead Islandu otevřela cesta na Steam. Vydavatelství Deep Silver zároveň s uvedením na Steamu spustilo akci, díky které si hru můžete až do 29. dubna zakoupit za 30 eur. Bližší informace o druhém Dead Islandu najdete v naší recenzi, ve které jsme hře udělili známku 8/10 a následující verdikt:

„Kéž by se všechny druhé díly sérií povedly tak, jako tenhle. Nejen že jde o výborně vyváženou hru, která je díky této designerské vyzrálosti mimořádně zábavná, ale navíc jde o parádní podívanou, kde se nádherné prostředí snoubí s groteskně detailním násilím. Drobné neduhy nemění nic na tom, že jsem se od začátku do konce skvěle bavil.“

Dead Island 2 je k dispozici rovněž na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Kromě základní hry si můžete zakoupit také dvojici příběhových rozšíření s názvy Haus a Sola.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama