Dead Island 2 míří na Steam, známe přesné datum vydání
Dead Island Novinka Dead Island 2 míří na Steam, známe přesné datum vydání

Dead Island 2 míří na Steam, známe přesné datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Exkluzivita pro Epic Games Store již brzy skončí.

Reklama

Vydavatelství Deep Silver ve spolupráci s vývojáři ze studia Dambuster oznámilo, že zombie akce Dead Island 2 zanedlouho zamíří na Steam. Konkrétně se tak stane 22. dubna, tedy přesně rok po vydání na Epic Games Storu, kde PC verze disponuje roční exkluzivitou. Kromě počítačů je druhý Dead Island k dispozici také na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Navzdory dlouhému vývoji, který kromě řady odkladů postihlo také hned několik změn samotného vývojářského týmu, se titul nakonec u hráčů i v recenzích dočkal překvapivě kladného přijetí. Na pozitivní nově se nesla i naše recenze, kde jsme druhému Dead Islandu udělili známku 8/10 a následující verdikt:

„Kéž by se všechny druhé díly sérií povedly tak, jako tenhle. Nejen že jde o výborně vyváženou hru, která je díky této designerské vyzrálosti mimořádně zábavná, ale navíc jde o parádní podívanou, kde se nádherné prostředí snoubí s groteskně detailním násilím. Drobné neduhy nemění nic na tom, že jsem se od začátku do konce skvěle bavil.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama