Dead Island 2 spojí síly s Kingdom Come: Deliverance II
i Zdroj: Deep Silver
Dead Island 2 Novinka Dead Island 2 spojí síly s Kingdom Come: Deliverance II

Dead Island 2 spojí síly s Kingdom Come: Deliverance II

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Výsledkem bude tematický balíček.

Reklama

Vývojáři ze studia Dambuster oznámili, že v dubnu loňského roku vydaná akce Dead Island 2 dostane ultimátní edici. Ta nabídne veškerý dosud vydaný obsah v čele se základní hrou a dvojicí příběhových rozšíření s názvy Haus a SoLA. Dále bude obsahovat několik skinů pro hratelné postavy a hned pět balíčků se zbraněmi. 

Hlavní pozornost v tomto směru poutá zbraňový balíček, který se pochlubí zatím nespecifikovaným vybavením z Kingdom Come: Deliverance II. Ke kooperaci obou zmíněných her mohlo dojít díky společnému vydavateli v podobě Deep Silveru. 

Kromě výše zmíněného obsahu nabídne ultimátní edice také nový herní režim s názvem Neighborhood Watch. Ten bude představovat variaci na hordu a vyjde také v rámci bezplatné aktualizace. Závěrečnou novinkou bude režim New Game Plus, který hráčům naservíruje opakovaný průchod hrou s již odemknutými zbraněmi a zkušenostmi. 

Ultimátní edice hry i popisovaný bezplatný update vyjdou 22. října ve verzích pro PC (Steam) i konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama