​Dead or Alive Xtreme 3 znovu zamíří na PS4 a nově na Switch
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka ​Dead or Alive Xtreme 3 znovu zamíří na PS4 a nově na Switch

​Dead or Alive Xtreme 3 znovu zamíří na PS4 a nově na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4

Hra s podtitulem Scarlet bude na každé z konzoli trochu jiná.

Reklama

Titul Dead or Alive Xtreme 3 u nás sice nikdy nevyšel, ale i tak se na západě těší obrovské popularitě. U části fanoušků v pozitivním slova smyslu a u zbytku ve zcela negativním. Přesto jde o úspěšný titul a tak Koei Tecmo Games ohlásili během akce Dead or Alive Festival 2018 novou verzi hry s názvem Dead or Alive Xtreme 3 Scarlet pro konzole PS4 a Switch. Hra vyjde v krabicové i digitální podobě prozatím pouze v Japonsku 20. března za cenu 7800 jenů bez daně (tedy asi 1600 Kč).

Kromě jiného byly společnosti na výše zmíněné akci také potvrzeny nové postavy pro Dead or Alive 6, kterými jsou NiCO, La Mariposa a Kokoro.

Dead or Alive Xtreme 3 Scarlet je nejnovější verzí posledního dílu série DOAX. Po Dead or Alive Xtreme 3 Fortune pro PS4, Dead or Alive Xtreme 3 Venus pro PS Vita a Dead or Alive Xtreme Venus Vacation pro browsery, nám tvůrci nabízí verzi Scarlet. Ta již bude obsahovat Misaki, jednu z nových dívek, která je v současné době exkluzivním obsahem u DOAX3 Venus a těšit se máme ještě na jednu novou dívku. Celkem bude na hráče čekat 11 postav a kromě oné neznámé to bude Misaki, Marie Rose, Honoka, Kasumi, Ayane, Kokoro, Nyotengu, Hitomi, Momiji a Helena.

Scarlet má být celkově přístupnější a jednodušší než předchozí DOAX hry s menší mírou grindování. A navíc se od sebe budou jednotlivé verze (PS4 a Switch) lišit. Seznam všech rozdílů můžete najít na nově spuštěných internetových stránkách hry, ale protože jsou v japonštině, vypíchneme tady některé odlišnosti.

Verze pro Switch použije 4D Soft Engine, což je vlastně kombinace Soft Enginu z minulých her a funkce HD Rumble, použitých u Joy-Con ovladačů. Každý z Joy-Conů bude vibrovat nezávisle na sobě, přesně podle provedených činností hráče.

PS4 verze Scarlet zase bude obsahovat VR režim VR Paradise, který se do verze Fortune dostal v roce 2017 s jednou z aktualizací. Stejně jako u Fortune, vyžaduje tento režim PlayStation VR a VR Passport, který lze koupit pouze na japonském PlayStation Store za nějakých 1620 jenů.

Nakonec se ještě podíváme na některé trochu paradoxní rozdíly. U PS4 verze Scarlet budou totiž chybět některé prvky nebo funkce, jako třeba fyzika prsou. Toto rozhodnutí jde ruku v ruce s novými zásadami společnosti Sony Interactive Entertainment.

Níže se podívejte na několik nových trailerů, seznamujících nás s jednotlivými aktérkami hry Dead or Alive Xtreme 3 Scarlet.

Zdroj: Koei Tecmo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama