Deathloop Novinka Deathloop dostalo fotorežim

Deathloop dostalo fotorežim

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

S ním dorazily i další změny.

Reklama

Velice příjemné překvapení z minulého roku v podobě hry Deathloop od studia Arkane dostalo další, v pořadí již třetí velký update, který přináší hned několik důležitých novinek.

Tou pravděpodobně největší či nejzajímavější je přidání speciálního fotorežimu, který vám umožní vytvořit různé zajímavé snímky přímo z vašeho hraní.

Těšit se tak můžete na bohatý výběr různých filtrů, samolepek, póz a dalších možností, za jejichž pomoci půjde získat ten nejlepší výsledek.

Je nicméně dobré zmínit, že tento režim lze využít pouze při hraní singleplayeru (respektive offline).

Další významnou novinkou je přidání mnoha možností a vylepšení v rámci přístupnosti, a to jak z pohledu samotného hraní, kdy si lze lépe upravit obtížnost (náročnost soubojů či úprava rychlosti hry), tak i v rámci vizuálu, jelikož je možné si přizpůsobit uživatelské rozhraní (změna velikosti či barvy jednotlivých textů a zaměřovače) či zjednodušit pohyb v menu (pohyb za pomoci D-padu, zrychlení kurzoru).

Na PC pak ještě dorazila podpora AMD FidelityFX Super Resolution 2.0, zatímco bylo opraveno ještě několikero bugů (kompletní seznam změn zde).

No a pokud jste majiteli PlayStationu 5, tak si můžete skrze kód, který naleznete v příspěvku níže, bezplatně vyzvednout sadu čerstvých avatarů, s nimiž si lze vyzbrojit svůj profil.

Deathloop je dostupné pro PC a PlayStation 5.

Naši recenzi si můžete připomenout na tomto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama