Deathloop Novinka Deathloop míří oficiálně na Xbox i do Game Passu

Deathloop míří oficiálně na Xbox i do Game Passu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hra se navíc dočká nového obsahu.

Reklama

Aktualizace: Na konferenci Xboxu v rámci Tokyo Game Show bylo oficiálně potvrzeno, že akce Deathloop vyjde na Xbox Series X/S už 20. září. Ve stejný den hra zamíří do předplatných Xbox/PC Game Pass a PlayStation Plus Extra/Premium.

Hra se zároveň dočká nové obsahové aktualizace. Ta nese název Golden Loop a přinese nové zbraně, nepřátele, schopnosti, vylepšení, cross-platform matchmaking nebo rozšířený konec. Tento update vyjde na PC, PS5 a Xbox Series X/S rovněž 20. září.

Deathloop míří oficiálně na Xbox i do Game Passu

Původní novinka: Akce Deathloop patří mezi nejlepší hry loňského roku. Hra od studia Arkane Lyon začala vznikat ještě před odkoupením Bethesdy Microsoftem. Ačkoli tedy už v den jejího vydání patřila Bethesda pod Microsoft, tak Deathloop paradoxně díky starší dohodě se Sony zatím vyšel pouze na PC a PS5.

Zmíněná roční exkluzivita ale včera vypršela, což otevírá dveře pro vydání hry i na Xbox Series X/S. Tuto logickou úvahu podpořil čerstvý únik z Xbox Storu, kde se na chvíli objevila karta hry s možností předobjednávky. Formálně by vydání hry na Xbox už nemělo nic bránit, takže může být klidně za rohem.

Dá se rovněž předpokládat, že Deathloop dříve či později zamíří také do Game Passu. Bližší informace o hře můžete načerpat z naší recenze.

Deathloop míří oficiálně na Xbox i do Game Passu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama