decadeawards
Blogy čtenářů Článek DecadeAwards

DecadeAwards

Tak už je tomu nějaký den, co je zde na Zingu možno nominovat Nejlepší hry desetiletí (DecadeAwards). Někde se výsledky už docela rýsují, ale jsou…

Reklama

Tak už je tomu nějaký den, co je zde na Zingu možno nominovat Nejlepší hry desetiletí (DecadeAwards). Někde se výsledky už docela rýsují, ale jsou kategorie, kde stále zuří boj a ještě není ani zdaleka jasno, který skvost vyhraje. Času na hlasování je stále mnoho, ale nebylo by od věci připomenout, že nominace se uzavírají 29.12.2010!

 

Po uzavírce se následně budou zpracovávat data a o půl noci, na Silevstra, bude konečný seznam cen uveřejněn zde, na blogu.

Jsem rád, že se nominací chytlo celkem dost uživatelů. Vzali jste to skutečně s vervou, což je dobře, přeci jen je to pro Vás, uživatele Zingu!

 

[embed]http://www.youtube.com/v/JBBcz9hl5aw[/embed]

Na závěr bych se ještě chtěl zeptat, jestli mám nakonec zavést ocenění "BEST STUDIO"? Což o to, já bych ho zavedl hned, ale jestli už není pozdě? Toť prosba ode mne k Vám.

Díky všem co nominovali!

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama