Hogwarts Legacy Novinka Dechberoucí startovní upoutávka na Hogwarts Legacy

Dechberoucí startovní upoutávka na Hogwarts Legacy

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Je v něm vše po čem kouzelník touží.

Reklama

Hogwarts Legacy je jedním z nejočekávanějších titulů tohoto roku a jak ukazuje nejnovější trailer zaměřený na toto dílko, tak v této pozici je tento kus zcela oprávněně. Spatřit toho lze během dvou a půl minut skutečně hodně. Vidět lze první krůčky. Získání hůlky i počáteční momenty výuky mladého kouzelníka. To však není vše. Právě naopak. Tenhle trailer je doslova plný akce a okamžiků lákajících k hraní. Na scéně se objevují fandové temné magie, magické zbroje, trollové i impozantní konstrukty. Vyloženě zajímavě vypadá pasáž s koštětem či draky, jejichž oheň nebude smrtící pouze pro hlavního hrdinu ale také pro ty, kteří se žáru postaví do cesty. Celek ale působí dojmem, že se bude jednat o skutečně silné dílo.

Hogwarts Legacy nám své kvality naplno ukáže už 10. února (v případě Deluxe edice dokonce již 7. února), kdy dorazí na PC, PS5 a Xbox X/S. Později hra doputuje také na minulou generaci konzolí a Nintendo Switch. Recenzí bychom se údajně měli dočkat v pondělí 6. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama