Delší vývoj Watch Dogs umožnil vylepšit mnoho detailů
Watch Dogs Novinka Delší vývoj Watch Dogs umožnil vylepšit mnoho detailů

Delší vývoj Watch Dogs umožnil vylepšit mnoho detailů

Filip Němec

Filip Němec

75

I přesto se do hry několik prvků nedostalo. Ty se objevují až v eventuálním pokračování <strong>+ nový trailer</strong>.

Reklama

Na právě probíhajícím GDC se dal do řeči Lionel Raynaud z Ubisoftu s redaktorem ze serveru CVG a rozpovídal se o odložení Watch Dogs z loňského podzimu až na květen letošního roku.

Ještě před odložením data vydání prý přemýšleli nad vynecháním některých herních mechanizmů pro další díl, přesto se ale rozhodli posunout vydání hry, aby mohli Watch Dogs vydat v takovém stavu, jak si představují. Lionel Raynaud doslova řekl, že bylo hned několik herních mechanizmů, které by ve hře nebyly, pokud by vyšla v původním termínu.

,,Neustále jsme řešili, jestli některé části vynechat a použít je v pokračování, nebo si vzít čas a do hry je zapracovat.“

Dnes už víme, že se rozhodli pro odložení hry a to o dlouhých šest měsíců. „To způsobilo obrovský rozdíl, mohli jsme se věnovat každému detailu. Nejvíce jsme vylepšili možnosti hackování a jeho využití v nejrůznějších situacích, které na sebe řetězově navazují, což nabízí něco unikátního v žánru otevřených městských akcí.“

Přesto se Raynaud svěřil, že lituje několika věcí, které se do hry nedostaly a týká se to i větších prvků, které byly v průběhu vývoje odsunuty pro budoucí díly. Tyto věci ale byly prý odloženy v rámci zachování konzistence stávající hry. Zároveň se Raynaud pochlubil tím, že už mají mnoho dalších nápadu pro další díly.

„Měli jsme nápady, které jsme už nestíhali přidat do hry, přestože by nic výrazně nezměnily a na druhou stranu jsme v průběhu vývoje hry dostali i několik velkých nápadů, které jsme ale nemohli realizovat, protože by kompletně změnily herní zážitek.“ Prý by bylo také obtížné udržet stávající konzistenci hry, pokud by do hry přidali další nápady, takže si je schovávají pro další díly.

V současnou chvíli je však Raynaud velmi spokojen s tím, co se jim podařilo vytvořit a nelituje odložení, které bylo nutné k tomu, aby vytvořili hru, tak jak si představovali. „Vždy je to velká výzva, když zároveň vyvíjíte naprosto novou technologii, novou značku a zároveň vytváříte hru pro novou platformu.“

Dalšího odloženi bychom se tedy dočkat neměli, Watch Dogs vychází 27. května 2014 na PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One s českými titulky. Wii U verze později, bez české lokalizace.

Ubisoft dnes večer vydal nový trailer, který vám představí Chicago. Všimněte si jakéhosi robotického pavouka - cca 3 minuty a 36 vteřin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama