Demo Catherine na Switchi a druhá The Coma v červnu
Catherine: Full Body Novinka Demo Catherine na Switchi a druhá The Coma v červnu

Demo Catherine na Switchi a druhá The Coma v červnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále Neptunia Virtual Stars na západě, další ukázka ze SAO: Alicization Lycoris a Neptunia Virtual Stars na západě.

Reklama

Catherine: Full Body

Atlus si pro majitele konzole Switch přichystal příjemnou zprávu v podobě vydání dema Switch verze hry Catherine: Full Body. Demoverze, ve které si budete muset moci vyzkoušet prožít dva první herní dny, půjde z Nintendo eShopu stáhnout od 11. června.

Vydání Switch verze Catherine: Full Body je naplánováno na 7. července tohoto roku. Hra je ale již nyní k dispozici pro PlayStation 4 a v Japonsku také pro PS Vitu. Naši recenzi si můžete přečíst zde.

Demo Catherine na Switchi a druhá The Coma v červnu

The Coma 2: Vicious Sisters

Pokračování korejské hororové adventury kombinované se survival akcí v podobě hry The Coma 2: Vicious Sisters sice vyšlo přes Steam pro PC již 28. ledna, ale až v těchto dnech nám vydavatel Headup Games a vývojáři z Devespresso Games oznámili, kdy se dočkáme konzolové verze. Pro PlayStation 4 a Switch tedy vychází 19. června a někdy později v letošním roce také pro Xbox One. Západní verze nabídne anglické, korejské, francouzské, německé, ruské, zjednodušené čínské, ukrajinské, španělské, thajské, portugalské a brazilské portugalské titulky.

The Coma 2: Vicious Sisters pokračuje v temném příběhu, se kterým jsme se mohli seznámit v předchozím díle The Coma: Recut. Naštěstí navzdory tomu, že jde o pokračování, není nutné znát předchozí příběh. Hráči se protentokrát ujmou role nové protagonistky Miny Park, který si v "jedničce" střihla pouze vedlejší roli. Mina je nucena uniknout z opuštěné střední školy a vyhnout se útokům neúnavného psychicky labilního zabijáka. Jenomže při průzkumu okolí si brzy uvědomí, že byla nevědomky vtažena do nebezpečné, temné verze probouzející se nové reality.

The Coma 2: Vicious Sisters ve své podstatě zkoumá všeobecné téma přátelství, šikany a tlaku rodičů na studijní úspěchy, jen zasazené do odlišného korejského prostředí. Hráči musí vyvážit části průzkumu a připravit při něm na na nebezpečná setkání. Právě ty pak vedou k důležitým cutscenám a následně k několikanásobnému možnému zakončení.


Sword Art Online: Alicization Lycoris

Dále se podíváme na nové gameplay video ze Sword Art Online: Alicization Lycoris od Bandai Namca a vývojářů z Aqurie, které se zaměřuje na Eldrie Woolsburg.

Sword Art Online: Alicization Lycoris má vyjít celosvětově pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 10. července. Jen japonské konzolové verze budou v Japonsku vydány již 9. července.

https://video.twimg.com/amplify_video/1268148072984375297/vid/1280x720/U7Qr3fDnWFkbUvmm.mp4


Neptunia Virtual Stars

Idea Factory vydá v příštím roce v Severní Americe a v Evropě akční hack'n'slash akci VVVtunia jako Neptunia Virtual Stars ve verzi pro PlayStation 4. V Japonsku je Neptunia Virtual Stars připravena na vydání už 6. srpna.

Příběh je zasazen do dimenze zvané Virtualand, obsahující virtuální planety. Ty mají mimořádnou schopnost produkovat komoditu známou jako obsah. Mezi těmito objekty je také klidná planeta EMO, která se stala poslední cíl zločinné skupiny Anti, jejímž cílem je zničit obsah vytvořený virtuálními planetami.

Ve chvíli, kdy zůstala planeta EMO zdecimována, jsou populární live streameři VTubers ze Země přeneseni do Virtualandu. VTubers navíc dokážou tvořit kvalitní obsah a proto se pro Anti stanou prvotními cíli, pochytali je a proměnili v datové kapsy V Cubes.

Virtuální bohyně a vůdce Planet EMO Fair proto poslala v naději na záchranu do několika dimenzí signál, který zachytí dvě skupiny - vycházející VTuber hvězdy Mi a Yu, členové MEWTRAL a bohyně z Gamindustri Neptune, Noire, Blanc a Vert. Obě skupiny tak vstupují na neznámou půdu a rozhodnou se spojit dohromady a postavit se Anti.

Demo Catherine na Switchi a druhá The Coma v červnu

Genshin Impact

Poslední uzavřený beta test hry Genshin Impact proběhne v červenci na PC, PlayStation 4, PC, iOS a Android. Dříve vývojáři z miHoYo oznámili pouze přibližný termín Q3 2020, ale teď to zúžili na jeden měsíc. Registrace k účasti v uzavřené betě najdete na oficiální stránce hry.

Genshin Impact má v roce 2020 vyjít ve verzích pro PlayStation 4, PC, iOS a Android. Plánuje se také verze pro Switch, ale netušíme kdy vlastně.

Zdroj: Atlus, Headup Games, Bandai Namco, Idea Factory

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama