Demo Monster Hunter Rise se tento týden vrací
Novinka Demo Monster Hunter Rise se tento týden vrací

Demo Monster Hunter Rise se tento týden vrací

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Nintendo Switch Switch

A přinese nové příšery.

Reklama

Společnost Capcom dnes na své digitální konferenci potvrdila, že se tento týden dočkáme návratu bezplatného dema hry Monster Hunter Rise, které jsme měli možnost vyzkoušet už letos v lednu. Toto demo bude dostupné na konzolích Nintendo Switch 11. března, tedy necelé dva týdny před vydáním plné hry, a představí hráčům další výzvy. Mimo jiné budou mít hráči během dema možnost postavit se jedné z hlavních příšer, Magnamalo.

Každý, kdo se k tomuto Monster Hunter Rise demu vrací, bude moci navázat na své hraní z toho lednového. To znamená, že dostane celou plejádu pokusů o zdolávání příšer, stejně jako novou výzvu, která bude zahrnovat netvora inspirovaného liškou a způsobující spánek, Mizutsune.

Během konference byl ukázaný také nový trailer, který poodhaluje to, že hra získá další podporu v několika měsících po vydání, kdy budou do hry postupně přidána další monstra.

Monster Hunter Rise vychází 26. března na konzole Nintento Switch a předobjednat si ho můžete skrze obchod Xzone.cz. Verze pro PC se zatím plánuje někdy na rok 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama