Demo Scarlet Nexus jen na jedné platformě
Scarlet Nexus Novinka Demo Scarlet Nexus jen na jedné platformě

Demo Scarlet Nexus jen na jedné platformě

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Oznámení dema doprovází nové záběry z hraní.

Reklama

Před vydáním plné hry Scarlet Nexus si budou moci hráči vyzkoušet její demo. Ne ale úplně všichni. Společnost Bandai Namco se rozhodla oznámit vydání dema hry přes oficiální Twitter účet s tím, že bude "již brzy", ale hlavně potvrdila, že bude dostupné nejprve pouze ve verzi pro Xbox Series X. Až následně podle dalšího tweetu oznámilo, že to bude 21. května, viz níže. Oznámení samotné je bohužel poměrně krátké a neprozrazuje vůbec nic o tom, co by mohlo demo obsahovat.

V pátek se ale objevilo několik preview gameplay videí s finálními záběry z hraní a série nových screenshotů. Níže se můžete podívat na záběry, které pořídil Game Informer, další najdete na odkazech Game Spot, IGN a VG247.

Jen připomínáme, že hra Scarlet Nexus bude obsahovat dvě samostatné kampaně. Budete tak moci sledovat příběh Kasane Randall nebo Yuita Sumeragiho. Oba jsou členy OSF a bojují proti takzvaným Others. Oba dva ale budou mít v průběhu kampaně, své kariéry, jiné důležité zvraty, získáte tak různé zkušenosti a také jinou úroveň dovedností.

Scarlet Nexus má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a prostřednictvím služby Steam pro PC 24. června a 25. června ve zbytku světa. Konzolové verze hry Scarlet Nexus si můžete objednat v obchodě Xzone.cz.

Zdroj: Bandai Namco, Game Informer, IGN, VG24/7

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama