Den svatého Patrika hlavním tématem Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII Novinka Den svatého Patrika hlavním tématem Call of Duty: WWII

Den svatého Patrika hlavním tématem Call of Duty: WWII

Redakce

Redakce

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Multiplayer bude žít novou událostí, která zásadně změní Supply Drops systém a přináší remake mapy Shipment.

Reklama

Při odhalování Call of Duty: WWII se tvůrci ze studia Sledgehammer Games dušovali, že budou svou hru pořád udržovat živou, a svůj slib plní. Po událostech Winter Siege a Resistance přichází do multiplayeru oslavy dne svatého Patrika pod názvem Operation Shamrock and Awe. Společně s herním eventem přišla i velká aktualizace, která zásadně mění chování a obsah lootboxů a přidává remake mapy Shipment.

Nejprve však k samotné události, která poběží od 13. března do 3. dubna. Hráči mohou získat tematické kosmetické předměty a nové zbraně a zahrát si speciální playlist Leprechaun Hunt Moshpit. Jedná se o směsici módů Team Deatmatch, Domination, Killconfirmed a Hardpoint. Zvláštností na celém playlistu je však to, že na mapách bude ukrytý malý zombie skřítek. Po jeho eliminaci se vám okamžitě nabijí všechny vaše scorestreaky. Zároveň tento playlist hráčům nabídne 2XP bonus, ten však bude aktivní pouze 19. března.

Hráči se zároveň mohou těšit na mapu Shipment 1944, jejíž původní verzi mohou znát z originálního Call of Duty 4: Modern Warfare. Pro ty, kteří o mapě slyší poprvé, tak se jedná o nejmenší mapu v historii multiplayeru celé série. Shipment 1944 si nejprve mohou zahrát vlastníci Season Passu, zatímco ostatní se dočkají až 16. března, kdy bude volně vypuštěna mezi veřejnost. Ano, mapa je zadarmo napořád. Zombie mód se taktéž zapojí do oslav dne svatého Patrika, avšak vývojáři neprozradili, o co přesně půjde. Každopádně si mají lidé všímat určitých změn na současných mapách.

Jak již bylo zmíněno, hráči se dočkají nových zbraní – francouzského samopalu M-38 a německého těžkého kulometu MG-81. Obě zbraně lze získat plněním specifických výzev, zakoupením ve zbrojnici za dostatečný počet in-game kreditů či ze Supply Drops. A právě loot boxy se v této aktualizaci dočkaly největší pozornosti. Tvůrci si všimli dlouhotrvající nespokojenosti komunity s obsahem a fungováním celého systému a došli k několika rozhodujícím změnám.

Předně byla zvýšena šance na získání lepšího obsahu ze Supply Drops. Hráči si stěžovali, že jim hra dává převážně nesmysly a na nové zbraně či kosmetické varianty se dostane málokdy. Zároveň s tím by se již nemělo stávat, že několikrát za sebou dostanete duplikátní předměty, nejčastěji skiny na pažby pistolí. S těmi je konec a Sledgehammer Games místo toho přijdou s novými kamuflážemi a zaměřovači. Stejně tak přibydou nové uniformy a kosmetické varianty zbraní.

Aktualizace 1.11 je od nynějška dostupná na všech platformách a kromě výše zmíněních bodů přichází i s opravami některých chyb. Stejně tak je ode dneška možné hrát mód Prop Hunt na DLC mapách. Velikost patche je 3.58 GB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama