destiny-brblani-postarsiho-pana
Blogy čtenářů Článek Destiny - brblání postaršího pána

Destiny - brblání postaršího pána

Michal Beran

Michal Beran

Stejně jako tisíce dalších hráčů jsem na tuto hru byl upřímně zvědav. Screenshoty vypadaly fantasticky, hýkající nadšení hráči mé zvědavosti taky…

Reklama

Stejně jako tisíce dalších hráčů jsem na tuto hru byl upřímně zvědav. Screenshoty vypadaly fantasticky, hýkající nadšení hráči mé zvědavosti taky přidali.

Díky Mikymu (danke) jsem se dostal do bety na PS4 a par hodin tomu dal. Mé pocity jsou ovšem značně rozporuplné. Na jedné straně fakt pěkná grafika, fantasticky navržené a udělané exteriéry. Na straně druhé naprostá nuda. AI je úplně tupá, když už vystřelí, tak skoro ani nejde neuhnout, jak pomalu jejich kulky... letí. Hrál jsem sice jen pár hodin, ale celou dobu to bylo jen o "jdi někam, po cestě vykydli vše co se hýbe, zabij do hlavy minibosse, který ma dokonce nějaký štít nebo silové pole, nebo co..." a to je vše. Vrať se na základnu, okousej si nehty nudou pri loadingu a prodej a nakup co potřebuješ.

Opravdu někomu stačí na hraní tohle?? Ve své stařecké naivitě jsem byl přesvědčen o tom, že hra bude zajímavá i svou hratelností a ne jen PR a jakkoliv fantastickým vzhledem. Tady se musím přiznat, exteriéry sklidily můj mumlavý obdiv. Fakt paráda.

Na recenze nejspíš čekat ani nebudu, stejně se to bude z pro mě nepochopitelných důvodů hemžit desítkama, a počkám si na nějaký leťs play.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama