Destruction AllStars Novinka Destruction AllStars představuje své hvězdy

Destruction AllStars představuje své hvězdy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 5

Několik nebojácných jezdců se účastní nebezpečného turnaje.

Reklama

V únoru tohoto roku do služby PlayStation Plus dorazí chystaný titul od Lucid Games se jménem Destruction AllStars, kde si ho majitelé tohoto předplatného a konzole PlayStation 5 budou moci do své knihovny přidat po celé dva měsíce.

Samotná hra je posléze takovým závanem starších arkádových "závodních" her typu FlatOut či Twisted Metal, kde hlavní složkou je především destrukce a ničení ostatních jezdců.

A jelikož se vydání hry už velice rychle blíží, tak si pro nás autoři připravili kompletně novou ukázku (v náhledu), představující několik z celkových šestnácti dostupných jezdců.

Ve videu tak můžeme spatřit mexického zápasníka Ultima Barricada, jehož auto je uzpůsobené pro čelní srážky. Následuje představení Boxtopa, postavy s papírovou krabicí na hlavě. Po něm na scénu přichází Harmony, jejíž vozidlo je opatřeno mnoha reproduktory, používaných pro útok i obranu.

Jian následně je takový klasický "cool" týpek, řídící auto s výsuvnými bodci. Sgt. Rescue posléze vše sází na mohutnost, zatímco Twinkle Riot míří na roztomilost a fanoušky růžové. Poslední představenou jezdkyní je následně Genesis, velící pojízdnému raketoplánu.

Všechno je přitom velice barevné, přičemž by se nemuselo jednat o špatnou nenáročnou zábavu na pár večerů.

Každopádně jestli tomu tak bude, zjistíme už začátkem února exkluzivně na PlayStationu 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama