Detaily o DLC k Modern Warfare 3
Modern Warfare 3 Novinka Detaily o DLC k Modern Warfare 3

Detaily o DLC k Modern Warfare 3

Daniel Kremser

Daniel Kremser

19

Všichni platící uživatelé služby Call of Duty: Elite získají ještě tento měsíc dvě nové mapy do multiplayeru.

Reklama

K dispozici budou mapy od 24. ledna všem předplatitelům služby hrajícím na konzoli Xbox 360. Konkrétně se můžeme těšit na mapy s názvy Liberation a Piazza. Dobrou zprávou pak je fakt, že budou hratelné ve všech momentálně existujících módech.

Liberation je ohromná demilitarizovaná zóna jako stvořená pro snipery, ale skvěle se zde upotřebí i lehké kulomety. Navíc po stranách naleznete pevná palebná postavení s těžkými kulomety, ovšem taktéž nijak opevněné. Musíte se tedy rozhodnou, zda se vystavíte riziku, nebo zda raději zůstanete skryti.

Zcela někde jinde je Piazza. Italská vesnička plná křivolakých uliček a ostrých zákrutů je jako stvořená pro záludný přepad.

"Itálii jsme použili, protože ještě v žádné hře ze série nebyla a navíc je taky překrásná. Chceme do hry prostřednictvím nových map přinést mnohem více rozmanitých situací a nových zážitků," řekl Robert Bowling v rozhovoru s IGN.

"Piazza je unikátní svými úzkými koridory a přepady z vrchu. Líté boje se totiž určitě budou svádět i o střechy domů. Osobně si myslím, že se SMG stanete králem mapy, obzvláště pak v módu domination, který je pro italskou lokaci jako stvořený!"

Pokud se mezi předplatitele Elite nepočítáte, máte prozatím smůlu! V takovém případě se vás nový příchod map dotkne až uprostřed března. Stále se ale můžete připojit a zpřístupnit si balíčky zpětně.

Celkově se mohou majitelé prémiového členství Call of Duty: Elite těšit až na 20 dodatečných balíčků a to všechno v časovém rozmezí budoucích 9 měsíců. Konkrétně je jeden v přípravě na únor a další dva pak na březen. Bližší informace tvůrci prozatím nechtějí prozradit.

DLC budou nejprve k dispozici pro Xbox 360 a později na PC a PlayStation 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama