Detaily o Wii U verzi Assassin’s Creed 3
Novinka Detaily o Wii U verzi Assassin’s Creed 3

Detaily o Wii U verzi Assassin’s Creed 3

Daniel Kremser

Daniel Kremser

7

Assassin na Wii U slibuje pohodlnější ovládání, nové hádanky a možná také odhaluje datum startu nové konzole.

Reklama

Budoucí majitelé konzole Nintendo Wii, která se začne prodávat koncem roku, se mohou těšit na zcela plnohodnotný Assassin’s Creed 3. Nepotvrdily se tak spekulace, že na nové Wii vyjde pouze kompilace už viděných her.

Na Wii U se prostě dostane hra zasazená do stejného období, se stejným hlavním hrdinou a dokonce i se stejnými hlavními featurami. Nebylo by to ale Nintendo, kdyby bylo všechno stejné jako v případě ostatních konzolí. Wii U má přece dotykový displej a právě ten se chystají vývojáři v Montrealu plně využít.

Hráči na novém Wiičku budou moci permanentně koukat na minimapu a v přípravě je i poupravená verze Orlího pohledu využívající pohybového potencionálu ovladače. Samozřejmostí pak je rychlejší a mnohem pohodlnější přístup do databáze historických faktů skrze dotykovou obrazovku.

Asi nejvíce nás ale zaujala kupa hádanek, které budou navrženy speciálně pro ovládání dotykem. Je tak jisté, že se majitelé konzole od Nintenda místy dočkají trošku jiného obsahu, než ostatní hráči. Nakonec, podobné řešení se ukázalo býti v minulosti dobrým řešením, tak proč to měnit.

Jelikož Ubisoft s Nintendem dlouhodobě spolupracuje, je již téměř jisté, že Assassin’s Creed 3 bude launchovým titulem nové konzole. Může se tak Wii U začít prodávat už 31. října, kdy vychází i třetí Assassin's Creed na Xbox 360, Playstation 3 a PC, nebo se dočká nová verze hry menšího odložení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama