Detaily ohledně kooperace ve Far Cry 4
Far Cry 4 Novinka Detaily ohledně kooperace ve Far Cry 4

Detaily ohledně kooperace ve Far Cry 4

Redakce

Redakce

8

Pokud si chcete na PlayStationu zahrát co-op z Far Cry 4 a nemáte v plánu si hru kupovat, připravte se na stahování velkého množství dat.

Reklama

Ti z vás, kteří chtějí zúročit takzvané Klíče od Kyratu – exkluzivní kooperativní mód pro PS4 a PS3 verze, ve kterém druhý hráč nemusí vlastnit hru (bude hrát za Hurka z Far Cry 3) - by se měli připravit na stahování poměrně velkých dat. Velikost souboru nebyla blíže určena, britský Eurogamer ovšem uvádí, že si budete muset stáhnout všechen obsah, jenž hra bude zahrnovat, s výjimkou singleplayeru.

Kreativní ředitel Cedric Decelle ujišťuje, že kooperativní část Far Cry 4 bude těžší než příběhové mise pro jednoho hráče. Bohužel nechtěl být konkrétní, je ale více než pravděpodobné, že s kamarádem budete čelit většímu počtu nepřátel nebo budou chytřejší a třeba i více vydrží. Nebo menší odměny za jejich eliminování? Co myslíte?

Adam Boyes ze Sony pro Giant Bomb ještě dodal, že každý majitel PS4 nebo PS3 verze Far Cry 4 bude mít k dispozici 10 pozvánek. Ty můžete rozeslat ostatním. Váš přítel, kterému jste zaslali pozvánku do kooperace, si bude muset stáhnout hru a po omezenou dobu si bude moci užívat co-op s vámi. Doufejme, že to nebude jen pár desítek minut.

Boyes závěrem zmínil, že jde o experiment. Pokud se vydaří a hráči o něj budou mít zájem, není vyloučeno, že se tato možnost objeví i v dalších hrách, které jsou ještě ve vývoji.

Máte v plánu něco takového vůbec využít, nebo si koupíte plnou hru?

Ukázka kooperace z E3, tisková konference Sony

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama