Detaily PS Plus bety chystaného Monster Hunter: World
Monster Hunter: World Novinka Detaily PS Plus bety chystaného Monster Hunter: World

Detaily PS Plus bety chystaného Monster Hunter: World

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9

Plus se můžete podívat na nový trailer, s představením hry.

Reklama

Capcom uveřejnil několik podrobností, týkajících se exkluzivní PlayStation 4 bety, chystané pro Monster Hunter: World. Ta je naplánována na dny od 9. do 12. prosince.

Beta začne konkrétně 9. prosince 2017 v 9:00 hod. PT, u nás tady v 18:00. Ukončení je naplánováno na 12. prosince 2017 v 8:59 hod. PT, u nás tedy v úterý v 17:59. Beta podle Capcomu proběhne ve vaši herní místnosti a mezi požadavky pro spuštění nejdete: připojení k internetu, PlayStation 4, předplatné služby PlayStation Plus, 5,9 GB volného místa a lovecký duch.

Beta nabídne tři různé questy, odehrávající se ve dvou prostředích. V Ancient Forestu můžete ulovit divokého Great Jagrase, který je vhodný cíl pro začátečníky, nebo pokud patříte mezi zkušené lovce, můžete se postavit mohutné hrozbě v podobě Anjanatha. Ve Wildspire Waste, obrovské zemi, plné pouští a bažin, zase můžete čelit střednímu Barrothovi.

Odměnou vám prý po dokončení všech úkolů bude, kromě nekonečného množství zábavy, několik užitečných bonusových předmětů do plné hry. Jen se musíte ujistit, že používáte stejný účet u Sony Entertainment Network jak pro beta verzi, tak pro plnou hru.

A teď pár detailů. Každý úkol můžete splnit buď sami nebo až se třemi dalšími on-line hráči. Můžete si zvolit až ze 14 různých typů zbraní, lišících se podle vašeho preferovaného stylu hry. Ten půjde měnit v táboře i během questů. Dokonce si každý z nich můžete vyzkoušet ještě předtím, než vyrazíte na svůj cíl. V táboře totiž najdete úplně novou Training Room, přístupnou už v betě. Během bety vám budou v táboře poskytnuty lektvary a další zásoby, ale abyste přežili v divočině déle, budete si muset udělat vlastní jídlo a nápoje.

A jedna malá poslední poznámka od Capcomu. Tato beta je prý jen ochutnávka toho, jak budou vypadat úkoly v plné hře. Beta je totiž z fáze hry, která je v současné době ještě ve vývoji a některé aspekty mohou být ještě doladěny a mohou v plné hře vypadat jinak.

Monster Hunter: World vyjde celosvětově pro PlayStation 4 a Xbox One 26. ledna 2018. Verze pro PC bude vydána někdy později. V Japonsku bude paradoxně Monster Hunter: World dostupný pouze pro PlayStation 4. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Capcom

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama