Detroit: Become Human Novinka Detroit: Become Human doprovodí symfonický orchestr

Detroit: Become Human doprovodí symfonický orchestr

Yurris CZ

Yurris CZ

8
Platformy PlayStation PlayStation 4

Očekávanou PlayStation 4 exkluzivitu podtrhne epický soundtrack.

Reklama

Studio Quantic Dream nás opět bere do zákulisí velmi očekávaného Detroit: Become Human. Tentokrát prostřednictvím videa nahlédneme pod pokličku samotné tvorby audio doprovodu. Kvalita soundtracku či zvukových efektů hraje obecně u her velkou roli, přestože to občas nevnímáme, bohatá paleta hudby a zvuků dokáže podtrhnout dramatické scény i akční momenty.

V případě thrilleru Detroit: Become Human nás bude celým příběhem, o kterém budeme moci rozhodnout jen my sami, doprovázet symfonický orchestr. Při vzpomínkách na Zaklínače nebo Skyrim si okamžitě vybavím epické momenty doprovázeny orchestrální hudbou, snad se mi i Detroit tímto způsobem zaryje po kůži. Jak popisují samotní autoři, každá situace bude mít vlastní hudební doprovod. Ve videu si také můžete všimnout snahy o vytvoření úplně nových zvuků, třeba hraním smyčcem na prádelní šňůru.

V „kůži“ androidů Kary, Connora a Markuse navštívíme Detroit blízké budoucnosti 25. května s českými titulky a exkluzivně na PlayStationu 4. Detroit: Become Human můžete předobjednat v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama