Detroit: Become Human dosáhlo dalšího milníku
Detroit: Become Human Novinka Detroit: Become Human dosáhlo dalšího milníku

Detroit: Become Human dosáhlo dalšího milníku

Ondřej Partl

Ondřej Partl

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Za své prodeje se hra stydět rozhodně nemusí.

Reklama

Detroit: Become Human od studia Quantic Dream je podařená adventura, která původně byla exkluzivní pouze pro PlayStation 4, avšak od minulého roku si ji můžete zahrát i na PC skrze Epic Games Store, přičemž tento červen se hra dočkala vydání i na populárním Steamu.

Díky této konverzi pak bylo titulu umožněno překonání dalšího důležitého milníků v prodejích, kdy se prodalo již více než 5 miliónů kopií. Přímo na PlayStationu 4 se přitom prodalo něco přes 3,2 miliónů jednotek (podle posledních čísel z minulého roku) a jedná se o nejrychleji prodávanou hru studia.

Letos v květnu pak autoři vydali speciální rozšíření pro streamovací platformu Twitch, která se jmenovala Community Play a dovolovala streamerům dělat společná rozhodnutí ve hře se svými diváky.

Spoluředitel společnosti Guillaume de Fondaumière vydání na Steamu a toto rozšíření komentoval následovně:

"Vydání Detroit: Become Human na Steamu bylo pro nás nádhernou zkušeností. Reakce, se kterými jsme se střetli, byly neskutečně pozitivní, speciálně pak na trzích asijských zemí. Taktéž jsme nadšeni ohlasem na rozšíření Community Play pro streamery a diváky na Twitchi, které povýšilo původně singleplayerovou hru na sociální zážitek."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama